Razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa

 

Razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod poslodavaca koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, odnosno kod osoba s invaliditetom koje se samozapošljavaju i obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada.

Vrijednost projekta:

159.493,30 kn, u cijelosti financiran od strane Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju I zapošljavanje osoba s invaliditetom


 

Razdoblje provedbe:

02.11.2020. – 30.06.2021.


 

Opis projekta:

U suradnji s Zavodom za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju I zapošljavanje osoba s iinvaliditetom, investiralo se u nabavu nove tehnologije i opreme u svrhu zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom, kao i ulaganje u znanje osoba s invaliditetom kao i soba koje pružaju stručnu pomoć osobama s invaliditetom u primjeni novih tehnologija.

Naša je vizija bila uvođenje novih tehnologija i procesa u sustav kontrole kvalitete nabavkom uređaja totalne mjerne stanice za točno mjerenje brodskih elemenata te nabavka uređaja za ispitivanje magnetnim česticama i obuka operatera za rad istim.

 

Zadaća je bila potpuno se osamostaliti u radu s mjernom stanicom i uređajem za magnetna ispitivanja te stjecanje povjerenja naručitelja u našu samostalnost i vjerodostojnost u radu .

To je dovelo do veće konkurentnosti na tržištu, ali uz prisutnost novog unaprijeđenog segmenta proizvodnje, tj. procesa rada primjerenog za rad osobama sa invaliditetom.


 

Kontakt osoba: Zoran Milošević
https://www.zosi.hr/