Dobrodošli u TEHNOMONT

 

Tehnomont d. d., poduzeće za montažu, proizvodnju, brodogradnju i nautički turizam; nastalo je 1956. u Puli kao mala radionica za izvođenje montažnih radova. Sljedećih desetak godina intenzivno se probijao na međunarodnom tržištu, izvodeći složene montažerske radove na postrojenjima u Iraku, Egiptu, Alžiru, Italiji, Austriji…
Danas Tehnomont  čine dva društva : 

Brodogradilište Pula d.o.o ( koje u sastavu  ima Brodogradilište, Investicijski radovi u inozemstvu, Solarna oprema)    
 Tehnomont d.d  koje u sastavu ima BMN ( čelične konstrukcije ) i Marina Veruda ( nautički turizam)


"Generacije i generacije puljana izgradilo je ovo brodogradilište, te upravo zahvaljujući i koristeći generacijska iskustva, stečena znanja i vještine kao i dokazane reference i  dugogodišnju tradiciju nastojimo očuvati održivost brodogradnje kao djelatnosti. "

         
                    "Misliti dobro je mudro;
                                planirati dobro je mudrije;
                                       raditi dobro je najmudrije" 

                  

 

Novosti

Porinuće putničkog broda Gradnje br. 116 – “MALI BRIJUN"

Putnički brod "Mali Brijun" za Javnu ustanovu Nacionalni park Brijuni porinut je 30.06.2021. u pulskom Tehnomont Brodogradilištu. 

Više

Recertifikacija ISO standarda

Tehnomont Brodogradilište Pula d.o.o. je svoje proizvodne procese certificirao sada već daleke 2002. godine sukladno normi ISO 9001 - Kontrola kvalitete. 


Više

Novi ugovor za Tehnomont

Dana 04.11.2020. potpisan je Ugovor o gradnji dviju 25 m Ribarica između 60 North Fishing (Shetland) Ltd iz Škotske i Tehnomont –Brodogradilišta Pula d.o.o. 

Više

Porinuće broda Gradnje br. 114 – servisnog broda

U subotu, 12.09.2020.u TEHNOMONT Brodogradilištu Pula d.o.o., održano je porinuće Gradnje br. 114– AQS TOR– servisnog broda za opskrbu ribogojilišta dužine 24m i širine 11.2m snage porivnog stroja 736 kW.

 


Više

Gr.113 – Primopredaja servisnog katamarana “JULIAN”

U Puli, dana 06. srpnja 2020. obavljena je službena primopredaja 15x12m Servisnog katamarana „JULIAN" za opskrbu ribogojilišta,Tehnomontova Gr.113 


Više

Gr. 110 – Porinuće ribarskog broda za izlov kozica-Elizabeth Anne

U srijedu, 10.06.2020.u TEHNOMONT Brodogradilištu Pula d.o.o., održano je porinuće Gradnje br. 110 – ELIZABETH ANNE –ribarskog broda za izlov kozica dužine 26 m i širine 7,6 m ukupne snage motora 420 kW, koji se gradi i oprema za Irskog naručitelja.

Više

Uslužne i proizvodne djelatnosti