Sastavnice Tehnomont grupe 2

 

Tehnomont brodogradilište Pula d.o.o  naveden  je kao vodeće hrvatsko brodogradilište srednjih dimenzija, s tim  da smo na hrvatskom tržištu jedan od vodećih graditelja aluminijskih brodova.

Sva naša buduća ulaganja u materijalna i ljudska resursi prate razvoj ovog koncepta koji ima za cilj pristup ovom segmentu tržišta koji uključuje izgradnju specijalnih brodova od aluminija i čelika (radni brodovi, tegljači, ribarski brodovi, brodovi velike brzine itd.) duljine do 80 m

 Tvrtka kćer TEHNOMONT d.d. osim pravnih, kadrovskih i financijsko računovodstvenih poslova koje obavlja za cijelu grupaciju, obavlja  djelatnosti nautičkog turizma i metalo prerađivačke industrije .

U sklopu tvrtke Tehnomont brodogradilište Pula d.o.o djeluju još tri profitna centra:


 

BRODOGRADILIŠTE
 

Koji je najvećim dijelom orijentiran na gradnju patrolnih, turističkih, offshore, ribarskih,vatrogasnih i drugih brodova za široko svjetsko tržište, a pored gradnje brodova bavi se remontom i rekonstrukcijom postojećih brodova.
 


 

  • INVESTICIJSKI RADOVI U INOZEMSTVU

Koji zapošljava značajne resurse u velikim njemačkim brodogradilištima, gdje uz izradu brodskih sekcija radi i na poslovima opremanja cjevarskim i bravarskim radovima.
 

 
  • SOLARNA OPREMA

Tehnomont Solarna oprema bavi se razvojem i proizvodnjom solarnih kolektora za grijanje vode te instaliranjem toplovodnih solarnih postrojenja
 
 
   

  •  TEHNOMONT d.d.
  •  
  • Obavlja pravne, kadrovske i financijsko računovodstvene poslove za cijelu grupaciju, i djelatnosti nautičkog turizma i metalo prerađivačke industrije 
  •      Podaci Tehnomont d.d


  

MARINA VERUDA

Okružen bujnom, još netaknutom mediteranskom vegetacijom predstavljao je idealan prostor za sve zahtjevnije potrebe turizma, pa je ovdje izgrađena i naša marina: vrata koja se otvaraju na cijeli Jadran.
 

  

BMN

Kroz dugogodišnji rad stekli smo znanje i iskustvo za izradu i montažu čeličnih konstrukcija za sve vrste objekata i postrojenja.
 ► Podaci BMN