Organizacijsko ustrojstvo

 

Budući da je glavna djelatnost naše tvrtke brodogradnja i popravak brodova, osnovne funkcije su u skladu s tim raspoređene kao odjeljenja, a istodobno su vođenje knjiga, knjigovodstvo i administrativni poslovi povjereni tvrtki Tehnomont d.d.
Tehnomont Brodogradilište Pula d.o.o kao poslovni  model zasnovan je na funkcionalnom i geografskom modelu organizacije.
U isto vrijeme na nižim organizacijskim razinama pojavljuje se model organizacije projekata, posebno u djelomičnim odjelima koja se bave brodogradnjom i popravkom brodova.
Pored ove glavne koja se odvija u domaćoj regiji, naša tvrtka ima obvezu putem naše podružnice podržati investicijske projekte u stranim zemljama s obzirom na Njemačku.
Iz donjih podataka može se vidjeti da naša tvrtka vodi posao na različitim mjestima, a to vodi formiranju radnog tima ovisno o potrebi projekta.
To je razlog zbog kojeg se radnici mogu prebacivati ​​iz jedne tvrtke u drugu u našoj grupi, ovisno o projektnim uvjetima.
U nešto blažem volumenu, isto se pojavljuje i u domaćoj proizvodnji, uz napomenu da unutar tvrtke, kada je ugovoren  novi projekt (brod), uspostavljamo odgovarajući projektni tim zadužen za realizaciju projekta.

Ovdje možete preuzeti COMPANY PROFILE TEHNOMONT GRUPACIJE