O nama

GRUPA TEHNOMONT


U sastavu GRUPE TEHNOMONT djeluju slijedeće tvrtke: 

Tvrtka TEHNOMONT BRODOGRADILIŠTE PULA d.o.o. sastoji se od triju profitnih centara:

- Profitnog centra Brodogradilište koji je najvećim dijelom orijentiran na gradnju patrolnih, turističkih, offshore, ribarskih, vatrogasnih i drugih brodova za široko svjetsko tržište, a pored gradnje brodova bavi se remontom i rekonstrukcijom postojećih brodova.

- Profitnog centra Investicijski radovi u inozemstvu koji zapošljava značajne resurse u velikim njemačkim brodogradilištima, gdje uz izradu brodskih sekcija radi i na poslovima opremanja cjevarskim i bravarskim radovima.

- Profitnog centra Solarna oprema koja se bavi razvojem i proizvodnjom solarnih kolektora za grijanje vode, te instaliranjem toplovodnih solarnih postrojenja.

 

Tvrtka TEHNOMONT d.d. osim pravnih, kadrovskih i financijsko računovodstvenih poslova koje obavlja za cijelu Grupu, bavi se i slijedećim djelatnostima:

- Nautičkim turizmom putem profitnog centra MARINA VERUDA koji ima kapacitet od 630 vezova u moru i 300 vezova na kopnu. Ima vlastitu charter flotu, dobro opremljene servise za motore Honda, Jamaha i druge, trgovine s robom potrebnom nautičarima, stanicu za snabdijevanje gorivom, restoran i kafeteriju.

- Metalo prerađivačkom djelatnošću putem profitnog centra BMN, koji se bavi izradom čeličnih konstrukcija za građevinarstvo, procesnu industriju, brodogradnju i prehrambenu industriju, uz mogućnost izvođenja i limarskih radova u građevinarstvu.


Preuzmite detaljan "Company profile"